Over Eva's tuin

"Streven naar een troepvrij leven!"

Ik ben Martine, 36 jaar en de eigenaar van 'Eva's Tuin'. Samen met mijn man en onze kinderen wonen wij met veel plezier in een klein dorpje, nét boven Leeuwarden. In creatief bezig zijn, biblejournaling en lezen vind ik mijn ontspanning. Tot een aantal jaren geleden was ik verpleegkundige, maar dit beroep kon ik helaas om lichamelijke redenen niet meer uitoefenen. Mijn interesse in de gezondheidszorg en het (op weg) willen helpen van mensen bleef bestaan. Toen ik in aanraking kwam met essentiële oliën en aromatherapie en ervoer hoe ze me bij mijn gezondheid konden ondersteunen was het voor mij snel duidelijk: Dit wil ik ook met anderen delen!

Steeds meer gingen mijn ogen open voor al het moois wat in onze natuur te vinden is.

 Het goede nieuws is: we kunnen het ook gebruiken! Dieren doen het al. Ze weten welke kruiden/planten ze moeten eten als ze ziek zijn. Wij grijpen vaak naar synthetische middelen van de apotheek of drogist. Waarvan ik blij en dankbaar ben dat ze bestaan; maar wat als we zonder die schadelijke stoffen ook onze gezondheid kunnen ondersteunen? We hebben de natuur in bruikleen gekregen, het kan ons van voedsel voorzien, waarom zouden we het dan niet gebruiken om ons lichamelijk en geestelijk welzijn te ondersteunen? Zoals in de bijbel staat dat alle zaaddragende gewassen, al het geboomte en vruchten op de gehele aarde ons tot spijze zal zijn. (Gen 1:29 NBG). Het gebruik van essentiële oliën heeft ons leven enorm verrijkt.

De naam 'Eva's Tuin' is een voortborduursel van de oliën van 'Edens Garden'. Dat zijn 100% pure essentiële oliën, met vele soorten blends die wij graag gebruiken. Ook wilden wij graag verwijzen naar onze Maker die alle planten, gewassen en geboomte gemaakt heeft.

 

Door onze opleiding tot aromatherapeut kunnen we nog beter en gerichter de essentiële oliën inzetten.