Consult

Heb je vragen of wil je meer weten over essentiële oliën? Maak dan gerust een afspraak. Een consult kan via de mail, telefonisch of bij mij thuis.

....Dan kijken we samen naar welke oliën jou en/of je gezin zouden kunnen ondersteunen in het dagelijks leven. Je ontvangt dan tevens een overzicht met de geadviseerde essentiële oliën en over hoe je ze het beste kunt inzetten. 

Consult 'Large' €55,-.

Heb je interesse in het gebruik van essentiële oliën en weet je niet waar je moet beginnen? Dan nodig ik je graag uit voor een uitgebreid consult!

Na een uitgebreid consult krijg je een schriftelijk uitgeschreven advies en 1 olie naar keuze t.w.v. €15,- .  Ook zit er een Nederlandse beschrijving bij over de desbetreffende olie en het gebruik ervan. Daarna bepaal je zelf welk van de geadviseerde oliën je wilt aanschaffen. 

Consult 'Medium' €25,-

Ben je al bekend met het gebruik essentiële oliën, maar zou je graag wat adviezen op papier willen hebben? Dan is het 'Medium' consult iets voor jou. Inclusief uitgeschreven advies en een Nederlandse beschrijving over de desbetreffende olie en het gebruik ervan.

Consult 'Small' €10,-

Heb je enkele vragen over bepaalde oliën om daarna weer zelf verder te kunnen? Dan is het 'Small' consult iets voor jou! (Een 'Small' consult vindt doorgaans via mail of telefonisch plaats).

 

 


N.B. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts.